Trabzon Kanuni FK hazırlıklara başladı

Türkiye Futbol 3. liginde mücadele eden ve yapılacak olan kongre ile adını 1923 Sebat olarak değiştirecek olan Trabzon Kanuni FK yeni sezon hazırlıklarına başladı.Kendi sahasında Teknik Direktör Akif başaran yönetiminde çalışmalara başlayan Trabzon Kanuni

Trabzon Kanuni FK hazırlıklara başladı

Türkiye Futbol 3. liginde mücadele eden ve yapılacak olan kongre ile adını 1923 Sebat olarak değiştirecek olan Trabzon Kanuni FK yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kendi sahasında Teknik Direktör Akif başaran yönetiminde çalışmalara başlayan Trabzon Kanuni FK 25 kişilik oyuncu kadrosu ile 27 temmuz da 10 gün süreyle kamp yapacağı Nevşehir'e hareket edecek.

28 temmuz da Nevşehir'de çalışmalara başlayacak olan Trabzon Kanuni, Tekirovaspor'dan Uğur Karakoç ve Orduspor'dan Yasin Öztop ile Murat Torun'u alarak yaptığı 3 yeni transfer ile kadrosunu güçlendirdi. Ayrıca takımın Masur Çalan ile ilgilendiği de gelen bilgiler arasında.

2013-2014 sezonu için hazırlıklarını son süret sürdüren Trabzon Kanuni FK'nün lig karşılaşmaları 1 Eylül pazar günü başlayacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor