Trabzon Kafkasla şanssız başladı

Yarı finale çıkacak 2 takım son maçlarda belli olacakZiraat Türkiye Kupası'ndaki ilk 4 maçını kazanan Trabzonspor, 5. maçında deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olarak yenilgiyle tanıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında en önemli tehlike ev sahibinden gel

Trabzon Kafkasla şanssız başladı

Yarı finale çıkacak 2 takım son maçlarda belli olacak

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk 4 maçını kazanan Trabzonspor, 5. maçında deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olarak yenilgiyle tanıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında en önemli tehlike ev sahibinden geldi.
 
31. dakikada Dede'nin kornerinde Erkan Zengin kafayı vurdu, top üst direkten döndü. 38'de Sapara'nın sert vuruşunda ise Boffin topu uzaklaştırdı. İkinci yarıda Eskişehirspor bastırırken, Fırtına 
kontratak kovaladı.
 
ÖZGÜR ÇEK'E ASİST YUMLU'DAN
 
Artık uzatmalar oynanırken 90+2'de defanstan gönderilen uzun topu Mustafa Yumlu, ters bir vuruşla Özgür Çek'in önüne indirdi. Bu oyuncu topu filelerle buluşturup 3 puanı Eskişehirspor'a kazandırdı. Bu sonuçla Trabzonspor 12 puanla liderliğini sürdürürken, Eskişehirspor ve MP Antalyaspor 9 puana yükseldi. Grupta yarı finale kalacak takımlar Trabzonspor- MP Antalyaspor, Mersin İY-Eskişehir maçları sonrası belli olacak.
 
RAKİP YA SİVAS, YA F.BAHÇE OLACAK
 
Son maçta Trabzonspor, Antalyaspor'a 1 farkla yenilirse yine lider olacak ve Sivasspor ile eşleşecek. 2 ve 3 farkla yenilmesi halinde grupta ikinci olacak Fırtına, bu kez F.Bahçe ile eşleşecek. Bordo-mavili ekip, Antalya'ya 4 farklı yenilmesi ve Eskişehir'in de galip gelmesi durumunda 3'üncü olarak kupadan elenecek.
 
KAFKAS MEMNUN YANAL UMUTLU
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk maçında takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, "Savunmada istediklerimizi yaptık. Hücuma biraz daha hızlı çıkabilseydik farklı olurdu. Oyundan memnunum. Trabzonspor'un kalitesi var. Problem yok" dedi. Eskişehir'de ise Ersun Yanal, "Mersin'i de yenip yarı finale kalmak istiyoruz" diye konuştu.
 
BAŞKAN ŞENER 'E 'İSTİFA' ÇAĞRISI
 
Trabzonsporlu taraftarlar maçtan önce başkan Sadri Şener'i istifaya davet etti. Bu arada kafile ile Eskişehir'e gelen Şener, PFDK'nın verdiği ceza nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyemedi. Sadri Şener, maçtan önce teknik heyet ve futbolculara başarı dileyip, İstanbul'a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor