Trabzon istiyor Ozan kaçıyor

Medyada "Trabzon istiyor Ozan kaçıyor" başlığıyla yer alan habere göre Ozan Trabzon şehrini beğenmediği için Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakmıyor.Haber şöyle:Bordo Mavili takımın ciddi şekilde ilgilendiği ve futbolcuyu kadrosuna katabilmek için yoğun çaba

Trabzon istiyor Ozan kaçıyor

Medyada "Trabzon istiyor Ozan kaçıyor" başlığıyla yer alan habere göre Ozan Trabzon şehrini beğenmediği için Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakmıyor.

Haber şöyle:

Bordo Mavili takımın ciddi şekilde ilgilendiği ve futbolcuyu kadrosuna katabilmek için yoğun çaba harcadığı bilinirken, Ozan'ın bu süreçte Karadeniz ekibiyle anlaşmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Bursaspor'la olan sözleşmesini uzatmayan genç futbolcu, yakın çevresine "Trabzon'a gitsem 3 hafta durur 4. hafta kaçarım. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün beni istemesi onur verici ancak şehir bana göre bir yer değil" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler