"Trabzon insanı sabırsız"

Trabzonspor'da gösterdiği performansın ardından Toulouse'a giden ve buradan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulundu. Umut Bulut takım arkadaşı olan Burak'ın Trabznspor'da parladığını belirtirke

"Trabzon insanı sabırsız"

Trabzonspor'da gösterdiği performansın ardından Toulouse'a giden ve buradan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulundu. Umut Bulut takım arkadaşı olan Burak'ın Trabznspor'da parladığını belirtirken, Trabzon insanını da sabırsız olarak nitelendirdi.

İşte Umut'un Trabzonspor ve Trabzon hakkında yorumları;

BURAK TRABZON'DA ÇIKIŞ YAKALADI

Burak'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki çıkışıyla ilgili de tecrübeli futbolcu, "Zaten Burak'ın bunları daha önce yapabilecek potansiyeli vardı. Tabi genç futbolcuların artıları da oluyor eksileri de. Burak da bu dönemlerden geçti. Ama artık Burak, Trabzon'a geldikten sonra çok büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkışını da Galatasaray'da devam ettiriyor. Bunu yapabilecek potansiyeli vardı, şimdi de bunu tüm Avrupa'ya gösteriyor. İnşallah böyle devam edeceğini ümit ediyorum."

"TRABZON İNSANI BİRAZ SABIRSIZ..."

Trabzon'da Burak'a, Selçuk'a ve kendisine gösterilen tepkilerle ilgili soru üzerine Umut Bulut, şunları söyledi:

"Trabzonspor da büyük bir camia ve büyük bir kulüp. Yıllarca gelmemiş bir şampiyonluk var ve taraftarlarda da bunun özlemini yaşıyor. Takımlarını başarılı olmasını istiyorlar. Takım şampiyon ya da başarılı olamayınca, hedef göstermiyorlar ama gündemde o anda yıldız kimse onun üzerine yükleniliyor. Bunları ben ve Burak da yaşadı. Taraftarın aslında kişisel olarak yaptığı bir şey değil ama başarılı olamayınca takıma kızdıkları için bir futbolcunun üzerine odaklanıyorlar. Onlar da böyle olmasını istemiyor ama, Trabzon insanı da biraz sabırsız olduğu için, bu tür gelişmeler yaşanabiliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler