Trabzon ile Fenerbahçe 10. kez

Bu sezonla beraber 14 kez şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu yarışlardan 9'unda Fenerbahçe ile kapıştı ve altısında mutlu sona ulaşmayı başardı.  Trabzonspor şampiyonluk yarışında 10. kez Fenerbahçe ile kapışıyor. Toplamda 13 kez ligin son haftasına

Trabzon ile Fenerbahçe 10. kez

Bu sezonla beraber 14 kez şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu yarışlardan 9'unda Fenerbahçe ile kapıştı ve altısında mutlu sona ulaşmayı başardı.

 

Trabzonspor şampiyonluk yarışında 10. kez Fenerbahçe ile kapışıyor. Toplamda 13 kez ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışı veren bordo mavili takım, bunlardan 6'sında mutlu sona ulaştı, 7 kez ise ikincilikle yetindi. Trabzonspor, Fenerbahçe dışında iki kez Beşiktaş, bir kez Adanaspor ve bir kez de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verdi. Bordo mavili takım şampiyonluklar yaşadığı 76

 

-84 yılları dışında, 95 - 96, 2003 - 2004 ve 2004 - 2005 yıllarında da Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girdi ancak son haftalarda kaybedilen puanlarla rakibinin gerisinde yer alarak ikincilikle yetindi. Trabzonspor, 6 yıl aradan sonra bu sezon yine Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girdi ancak teknik direktör Şenol Güneş'e göre Bursaspor ve Kayserispor da bu yarışın içerisinde yer alıyor.

 

GÜNEŞ PUAN KAYBI İSTEMİYOR

Tecrübeli teknik adam Güneş, yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Kayserispor maçında puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Manisaspor maçından farklı olarak sadece orta sahada Ceyhun Gülselam'ın yerine Alanzinho'ya formayı vermesi beklenen Şenol Güneş, oyuncularından daha fazla şut çekmelerini istedi.

 

100'E SADECE BİR GOL KALDI

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kayserispor maçında bir gol atarak lig tarihindeki toplam 100. golünü kaydetmeyi hedefliyor. Umut, Kayserispor maçının çok zor geçeceğini düşündüğünü belirterek, "Hafta içerisinde sadece bu maça odaklandık ve başka hiçbir şeyi düşünmedik. O yüzden 90 dakika sonunda gülen taraf olup, diğer maçlarımıza odaklanacağız. Kendi adıma gol atmayı çok istiyorum ama atamasam da kazanmamız her şeyden önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler