Trabzon için zorlu dönemeç!

Bordo-mavililer, üst üste Torku Konyaspor, Lazio ve Fenerbahçe ile yapacağı maçları kazasız atlatıp hem ligde hem de Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayaca

Trabzon için zorlu dönemeç!

Bordo-mavililer, üst üste Torku Konyaspor, Lazio ve Fenerbahçe ile yapacağı maçları kazasız atlatıp hem ligde hem de Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor, 3 Ekim Perşembe günü de UEFA Avrupa Ligi grup maçında İtalyan temsilcisi Lazio'yu konuk edecek. Bordo-mavililer, o müsabakanın ardından da Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Ligde ve Avrupa'da oynadığı son 3 maçı da kazanarak moral bulan Karadeniz fırtınası, önümüzdeki bir hafta içerisinde oynayacağı bu 3 müsabakada da sahadan kayıpsız ayrılmanın planlarını yapıyor.

İlk olarak Torku Konyaspor hedefine kilitlenen bordo-mavili ekip, taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak ligdeki çıkışına devam etmeyi hedefliyor. Konya maçı öncesi kapılarını dış dünyaya kapatan Trabzonspor, hazırlıklarını bugünden itibaren basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirecek.

Torku Konyaspor maçının ardından Trabzonspor'u UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir karşılaşma daha bekliyor. Bordo-mavililer, tarihinde ilk kez mücadele ettiği grup maçlarının ilkinde Apollon Limassol'u deplasmanda 1-0 yenmiş ve grup maçlarına 3 puanla başlamıştı. Karadeniz kaplanları, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında ise grubun favorasi olarak gösterilen İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak. Bordo-mavililer, 3 Ekim Perşembe günü oynanacak sahasında oynayacağı müsabakayı taraftarının da desteği ile iyi bir sonuçla geçmenin planlarını yapıyor. Trabzonspor, Torku Konyaspor ve Lazio maçlarında alınacak galibiyetlerin moraliyle de Fenerbahçe deplasmanına gitmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor