"Trabzon için oynadık" dediler mi?

 Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncuları Hurşut Meriç, Aykut Demir ve Serkan Çalık'ın ağzıdan 'Fenerbahçe karşısında Trabzonspor için oynadık' başlığıyla duyurulan haber çok tartışıldı.Bu haber üzerine Başkent ekibinin üç önemli oyuncusu iddialar ile ilgil

"Trabzon için oynadık" dediler mi?

 

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncuları Hurşut Meriç, Aykut Demir ve Serkan Çalık'ın ağzıdan 'Fenerbahçe karşısında Trabzonspor için oynadık' başlığıyla duyurulan haber çok tartışıldı.

Bu haber üzerine Başkent ekibinin üç önemli oyuncusu iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HURŞUT: "KAYSERİLİYİM, TRABZONLU BİLE DEĞİLİM"

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Hurşut Meriç, tam bir şaşkınlık içinde. Aslen Kayserili olduğunu söyleyen ve kesinlikle bu yönde bir açıklaması olmadığının altını çizen Hurşut şunları söyledi: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben Kayseriliyim, Trabzonlu bile değilim. Bu haberin nasıl çıktığı konusunda da hiç bir fikrim yok. En büyük yemini ederim ki böyle bir şey demedim. Kimin şampiyon olduğu beni ilgilendirmez. Biz alt sıralardan kurtulmak için mücadele ediyoruz. Yalnızca işime bakarım, para kazandığım yerin iyi yerlere gelmesi için uğraşırım." dedi.

TRABZONLU OYUNCULAR AYKUT VE SERKAN NE DEDİ SAYFA 2'DE

 

 

AYKUT: "BEN TRABZONLUYUM AMA.."

Gençlerbirliği'nin Trabzonlu oyuncularından biri olan Aykut Demir ise haberle ilgili olarak şu açıklamada bulundu: "Ben daha önce size verdiğim röportajda da Trabzonspor'a sempati duyduğumu söylemiştim. Ben Trabzonluyum ve bunu hiç bir zaman saklamadım.

Ancak böyle bir şey kesinlikle söylemedim ve bunu aklımdan bile geçirmedim. Her maç tüm gücümü sahaya koyuyorum, bunu beni tanıyan herkes bilir.

Herkes bize maçtan önce siz Trabzonlusunuz, bu maç sizin için önemli falan diye takılıyordu ama biz bunlara gülüp geçiyorduk.

Trabzonspor'a karşı nasıl oynadıysam, Fenerbahçe'ye karşı da öyle oynadım. Ben ekmek paramı bu işten kazanıyorum, böyle bir şey düşünülmesi bile bize hakarettir. Evet Trabzonluyum ama o başka profesyonel yaşam başka."

SERKAN ÇALIK "ŞOKTAYIM" SAYFA 3'TE

 

 

SERKAN ÇALIK: "ŞOKTAYIM"

Galatasaray'dan Gençlerbirliği'ne transfer olan takımın bir başka Trabzonlu oyuncusu Serkan Çalık ise bu haber karşısında şokta olduğunu söyledi.

Serkan'ın açıklamaları ise şöyle: "Memleketim Trabzon'u çok seviyorum. Bunu bilenler Trabzonspor maçından önce 'Trabzonspor, Beşiktaş'ı yendi, sıra sizde' diyerek Aykut'la bana takılıyorlardı, biz de gülüp geçiyorduk.

Bu sabah Hurşut böyle bir haber çıktığını söyledi ve tam anlamıyla şok oldum. Antrenmandaki bu şakanın nasıl duyulduğunu ve ciddiye alındığını bilmiyorum.

Ben profesyonel bir futbolcuyum, her zaman sahaya gol atmak için çıkıyorum. Galatasaray'da 61 numaralı formayı giyiyordum ve Trabzonspor'a son dakikalarda hem de Trabzon'da gol atarak mağlup olmalarını sağladım.

Gençlerbirliği'nde oynarken de Trabzonspor'a gol attım. Böyle şeylerin konuşulması bile çok yakışıksız." dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler