Trabzon için el ele

 Bordo-Mavililer’in eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan birlik mesajı.SON ANA KADARTrabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Bordo-Mavili kulübün içine düştüğü durumdan kurtulması için birlik ve beraberliğin kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

Trabzon için el ele

 

Bordo-Mavililer’in eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan birlik mesajı.

SON ANA KADAR

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Bordo-Mavili kulübün içine düştüğü durumdan kurtulması için birlik ve beraberliğin kaçınılmaz olduğunu açıkladı. Maçları tek tek değerlendirmek yerine bir bütün olarak görmeleri gerektiğini söyleyen Hacısalihoğlu, “Alınacak neticeleri maratonun bir etabı olarak görüp ona göre değerlendirelim. Son maçın son dakikasına kadar takımımızın eksiklerini, hatalarını görmek yerine onlara moral verelim, inanalım, güvenelim” dedi.

ELİNİ AYAĞINA ÇEKMELİ

Özellikle bu günlerde yönetim, hoca ve futbolcular aleyhine olumsuz davranışların sergilenmemesi gerektiğinin altını çizen Hacısalihoğlu, “Kötü tezahürat yapmayalım. Havaalanındaki görüntüleri bir daha yaşamayalım, yaşatmayalım. Bugünkü olumsuz tablonun oluşmasında büyük payı olan eski bakanın, bir an önce kulüpten elini ayağını çektiğini açıklayarak huzur ve barış ortamının oluşmasına katkı sağlaması gerekmektedir” diye konuştu.

MAYIS’TA KONGRE OLMALI

“Yönetim mayıs ayına kongre kararı aldığını camiaya açıklayarak hem tansiyonu düşürmeli hem de çıkacak başkan ve yönetim adaylarına hazırlık yapma imkanı tanımalıdır” diyen Hacısalihoğlu, “Kurucu üyeler, eski başkanlar ve kurul başkanlarından oluşacak bir ekibin, kongre tarihine kadar duruma vaziyet ederek yönetime yardımcı olup, aynı zamanda huzur ortamının ihdası için katkı sağlaması gerekmektedir. Hedef kulübü kurtarmak olmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor