Trabzon Heyecanını Vira Yaşatacak

 Bu sezon ikincisi gerçekleştirilecek İlk Heyecanı Vira Yaşatacak organizasyonuyla Vira grubu, Şubat ayı içinde oynanacak Fenerbahçe maçında Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor'a gönül vermiş, daha önce hiç Trabzon'a gelme fırsatı bulamamış taraftarlarımız

Trabzon Heyecanını Vira Yaşatacak

 Bu sezon ikincisi gerçekleştirilecek İlk Heyecanı Vira Yaşatacak organizasyonuyla Vira grubu, Şubat ayı içinde oynanacak Fenerbahçe maçında Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor'a gönül vermiş, daha önce hiç Trabzon'a gelme fırsatı bulamamış taraftarlarımız arasından seçilecekleri Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ağırlayacak.

Grup üyeleri ve gönüllü destekçilerin oluşturduğu fonla Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor’a gönül veren, daha önce hiç Trabzon’a gelmemiş, Trabzonspor’u Hüseyin Avni Aker Stadı’nda izleme fırsatı bulamamış taraftarlarımıza bu özel anı yaşatma amacıyla düzenlenen organizasyonda Gidiş + Dönüş uçak biletinin yanı sıra birçok etkinlik yer alıyor.

Organizasyonu için yalnızca;

- DAHA ÖNCE TRABZON’A GELMEMİŞ,

- TRABZONSPOR’U AVNİ AKER’DE İZLEME İMKANI OLMAMIŞ

- TRABZONLU OLMAYAN TRABZONSPORLU TARAFTARLARIMIZIN BAŞVURULARI kabul ediliyor.

Başvuru için söz konusu taraftarlarımızın kendileri hakkında;

* Doğum yeri / yaş / meslek / iletişim bilgileriyle birlikte kısa bir özgeçmişlerini içeren, bu organizasyona neden katılmak istediklerini ifade ettikleri bir e-postayı ilkheyecan@haydevira.net adresine göndermeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler