Trabzon halkı EYOF'un neresinde

24 Temmuz 2011 Pazar günü saat 20:00’da Trabzon Avni Aker Stadyumunda yapılacak açılış ile yıllardır Trabzonlular tarafından heyecanla beklenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Start alacak.Almasına alacak ama Trabzon Halkı bu açılışta sadece 4 bin kişi il

Trabzon halkı EYOF'un neresinde

24 Temmuz 2011 Pazar günü saat 20:00’da Trabzon Avni Aker Stadyumunda yapılacak açılış ile yıllardır Trabzonlular tarafından heyecanla beklenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Start alacak.

Almasına alacak ama Trabzon Halkı bu açılışta sadece 4 bin kişi ile temsil edilecek.

Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak ve EYOF 2011 Organizatörü Nihat Doker katıldıkları her organizasyonda Trabzon Halkını açılışlara davet ediyor. Ediyor etmesine de Trabzon halkı için açılışta satışa çıkan bilet sayısı sadece 4 bin.

Yani 24 bin kişilik Trabzon Avni Aker Stadyumunda sadece deniz tarafındaki kale arkası halkın açılışı izlemesi için ayrıldı. Kapasitesi ise sadece 4 bin kişi.

Trabzon Halkı Tepkili:

Trabzon halkı her organizasyonda açılışa davet edilmelerine karşı kendilerine ayrılan alanın sadece 4 bin kişilik kale arkası olmasına tepki gösterdi. Ayrıca Türkiye’de 3.Lig maçları da dahil olmak üzere tüm stadyumlarda biletler numaralı satılırken, EYOF 2011 açılış törenlerinde satışa sunulan 4 bin adet biletin numarasız olması da tepkileri daha da arttırıyor.

Davetiyeler Kimlere Verildi:

Açılış Törenlerini izlemek için bilet arayışına giren Trabzon Halkı “EYOF 2011 daha başlamadan organizasyon rezaleti yaşanmaya başladı. Böyle bir şey olmaz, açılış için satışa çıkan bilet sayısı 4 bin. 24 bin kişilik stadyumda halk 4 bin kişi ile temsil edilecek. Sevgili Faruk Nafiz Özak ve Nihat Doker katıldıkları her toplantıda halkı açılışa davet ediyor. Bizle dalgamı geçiyorlar” şeklinde serzenişlerde bulunuyorlar.

24 bin kişilik stadyumda Açılışa katılacak sporcu sayısının 4 bin olduğunu ve bu 4 bin sporcunun 4 bin de ailesi olacağını savunan Trabzon halkı “Sporcu ve sporcu yakınları fazla fazla 8 bin kişi eder, buna 2 bin kişi de Protokol davetlisi ekleyelim, sayı 10 bine çıkar, 4 bin de bilet satışa sunulunca sayı 14 bin eder. Kalan 10 bin kişi kim? Davetiyeler bu 10 bin kişiye hangi özellikleri ile veriliyor. Bu davetli topluluğunda kimler var merak ediyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler