Trabzon GS'den önce davrandı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Münür Koçhan, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur Kulübü'nde yetişen 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Coşkun Ekim'i, Galatasaray'ın da istediğini ancak Trabzonspor'

Trabzon GS'den önce davrandı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Münür Koçhan, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur Kulübü'nde yetişen 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Coşkun Ekim'i, Galatasaray'ın da istediğini ancak Trabzonspor'un elini çabuk tutarak bu futbolcu ile sözleşme imzaladığını ve kendilerine kiraladığını söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Coşkun Ekim'in futbolcunun takımla birlikte çalışmalara başladığını belirterek, ''Bu futbolcuyu Galatasaray transfer etmeyi çok istedi ama Trabzonspor elini çabuk tuttu. Futbolcu ile sözleşme imzalayarak bize kiraladılar'' dedi.

Hafta sonu Ofspor ile yapacakları karşılaşmaya da değinen Koçhan, ''Takımımız bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İki takım da önce Türk futboluna ve sonrasında da Trabzon futboluna en iyi şekilde hizmet ediyor. Böylesine iki kulübün mücadelesinin dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini istiyoruz. İki takımın da puana ihtiyacı var, iyi oynayan ve hak eden kazansın. Kazanan Trabzon futbolu olsun'' diye konuştu.

Öte yandan, 1461 Trabzon Kulübü'nün yarın olağan genel kurulu toplantısını gerçekleştireceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor