Trabzon GS ile 108.randevuda!

Bugüne dek yapılan 107 karşılaşmanın 34'ünü Trabzonspor, 49'unu Galatasaray kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere

Trabzon GS ile 108.randevuda!

Bugüne dek yapılan 107 karşılaşmanın 34'ünü Trabzonspor, 49'unu Galatasaray kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 107 karşılaşmada Trabzonspor 117, Galatasaray 140 gol attı.

Ligde yapılan 72 karşılaşmanın 22’sini Trabzonspor 32'sini Galatasaray kazandı. 18 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Trabzonspor 80, Galatasaray 93 gol attı.

İki ekip arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu. Trabzonspor, evindeki 36 maçta rakibini 15 kez yenerken, Galatasaray ise 12 kez galip geldi. Trabzon'daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor’un sahasındaki 43 golüne, Galatasaray da 42 golle karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor