Trabzon futbolunda kara gün!

Trabzon futbolu için 3 Mayıs 2015 kara bir gün olarak tarihe geçti. Trabzon'u 2. Lig'de temsil eden iki takım Düzyurtspor ve Ofspor küme düştü.İlk olarak Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Düzyurtspor'un küme düşmesinin ardından Spor Toto 2. L

Trabzon futbolunda kara gün!

Trabzon futbolu için 3 Mayıs 2015 kara bir gün olarak tarihe geçti. Trabzon'u 2. Lig'de temsil eden iki takım Düzyurtspor ve Ofspor küme düştü.

İlk olarak Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Düzyurtspor'un küme düşmesinin ardından Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da küme düştü.  Ofspor deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'na 5-1 mağlup olarak ligi 38 puanla tamamladı ve lige veda etti.

Düzyurtspor ve Ofspor'un küme düşmesi uzun zamandır dillendirilen "sahiplenilmeme" durumunu bir kez daha ortaya koydu. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Ofspor Başkanı Olcay Saral Haber61'e yaptığı açıklamada bu konuya değinerek özellikle Trabzonspor'un kentin takımlarına sahip çıkmadığını hatta dışladığını belirtmişti. Saral bu noktada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da yüklenerek, "Uzun süredir borç batağındaki kulübümüzü düzlüğe çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Ancak bize destek olmasını beklediğimiz Hacıosmanoğlu bırakın desteği, istediğimiz bir kaç oyuncuyu bile bize vermeyip başka şehirlerin takımlarına gönderdi. Trabzonspor bugüne kadar bölge takımlarına hem sporcu hem de ekonomik destek verirken başkan Hacıosmanoğlu yönetimi bu uygulamadan vazgeçerek Ofspor’un bir alt lige düşmesinde önemli rol oynadı." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE SARAL'IN O AÇIKLAMALARI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler