Trabzon futbolu çöktü

Türk futbolunun yükünü çeken Türkiye'nin futbol şehri olarak adlandırılan Trabzon'un bu sezona A'dan Z'ye bütün takımları ile kötü bir başlangıç yapması dikkat çekmeye başladı.Sezona flaş transferler ve büyük umutlarla başlayan Trabzonspor, Avrupa'da iyi

Trabzon futbolu çöktü

Türk futbolunun yükünü çeken Türkiye'nin futbol şehri olarak adlandırılan Trabzon'un bu sezona A'dan Z'ye bütün takımları ile kötü bir başlangıç yapması dikkat çekmeye başladı.

Sezona flaş transferler ve büyük umutlarla başlayan Trabzonspor, Avrupa'da iyi bir görüntü verirken ligin ilk 8 haftasında tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Bordo Mavililer 8. haftada topladığı 9 puan ile liderin 7 puan gerisinde 12. sırada yer alarak son yılların en başarısız tablosunu çiziyor. Trabzonspor 8 haftada tam 6 kez berabere kaldı.

Trabzon'un 2. Lig'de mücadele veren takımlarının da hali içler acısı. Geçen yıl PTT 1. Lig'den küme düşen 1461 Trabzon Beyaz Grup'ta 14 puanla 7 .sırada yer alıyor. Ofspor 13 puanla 9. sırada, Düzyurtspor  ise yeni çıktığı  2. Lig Kırmızı Grup'ta 8 puan ile 16. sırada yer alıyor.

3 Lig 2. Grup'taki Arsinspor ise 13 puan ile 10. sırada kendine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor