Trabzon Fener'e bileniyor

Trabzonspor, Galatasaray maçından sonra yaptığı bir günlük izinin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu akşamki antrenmanla başladı. Çalışmada uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Glowacki de yer aldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisler

Trabzon Fener'e bileniyor

Trabzonspor, Galatasaray maçından sonra yaptığı bir günlük izinin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu akşamki antrenmanla başladı. Çalışmada uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Glowacki de yer aldı.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada sakatlıkları bulunan Tolga ve Alanzinho salonda çalıştı, Sercan ve Vittek ise antrenmana katılmadı. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Polonyalı futbolcu Glowacki ise ülkesindeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Cuma günü Trabzon'a geldi ve bu akşam takımla antrenmana çıktı. Takım arkadaşları da Polonyalı oyuncuyu sahada kucaklayarak karşıladı. Glowacki'nin sakatlığının büyük ölçüde geçtiği ve tecrübeli futbolcunun son iki lig maçında olmasa bile Süper Final karşılaşmalarında takımdaki yerini alabileceği vurgulandı. Antrenman sırasında kasığında çekme oluşan Volkan Şen de takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Düz koşuya da katılan tecrübeli çalıştırıcının koşu süresince Burak Yılmaz'la Galatasaray maçındaki pozisyonlar hakkında konuşması dikkat çekti.

 

Bordo – mavililer daha sonra pas ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın yapacakları çift antrenmanla devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler