Trabzon esnafı maça hazır

Trabzon Atatürk Alanı’nda yer alan işletme sahipleri bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu İnter maçı öncesi Trabzonspor’a destek verdiklerini göstermek adına dükkanlarını bordo mavi bayraklarla donattılar.Maça şehir olarak hazır olduklarını ifa

Trabzon esnafı maça hazır

Trabzon Atatürk Alanı’nda yer alan işletme sahipleri bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu İnter maçı öncesi Trabzonspor’a destek verdiklerini göstermek adına dükkanlarını bordo mavi bayraklarla donattılar.

Maça şehir olarak hazır olduklarını ifade eden işletme sahipleri üç puan alacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Maç biletlerinin tamamının dün tükenmesine dikkat çeken işletmeciler, bu durumun ne kadar inançlı olduklarının ve Trabzonspor’a ne kadar sahip çıktıklarının göstergesi olduğunu vurguladılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor