Trabzon Eren ve Sapara'yı bildirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Orduspor'a kiraladığı Eren Albayrak ve Gaziantepspor'a kiraladığı Marek Sapara için KAP'a bildirimde bulundu.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, takımdan kiralık olarak gönderdiği Eren Albayrak ve Ma

Trabzon Eren ve Sapara'yı bildirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Orduspor'a kiraladığı Eren Albayrak ve Gaziantepspor'a kiraladığı Marek Sapara için KAP'a bildirimde bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, takımdan kiralık olarak gönderdiği Eren Albayrak ve Marek Sapara için KAP'A bildiri gönderdi.

Futbolcuları Eren Albayrak'ı Orduspor'a, Marek Sapara'yı ise Gaziantepspor'a sezon sonuna kadar kiralayan bordo mavililerin KAP'A yaptığı açıklama;

"Profesyonel futbolcumuz Marek Sapara'nın 2011-2012 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü'ne bedelsiz olarak kiralık verilmesi konusunda, futbolcu Marek Sapara ve Gaziantepspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Profesyonel futbolcumuz Eren Albayrak'ın 2011-2012 futbol sezonu sonuna kadar Orduspor Kulübü'ne bedelsiz olarak kiralık verilmesi konusunda, futbolcu Eren Albayrak ve Orduspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır"
denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler