Trabzon ekibinden imza şov!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor, dış transferde 4 futbolcu ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp tesislerinde yapılan törende, Bandırmaspor'dan 31 yaşındaki santrfor Koray Kurt, Kırıkhanspor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Balban, Erz

Trabzon ekibinden imza şov!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor, dış transferde 4 futbolcu ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp tesislerinde yapılan törende, Bandırmaspor'dan 31 yaşındaki santrfor Koray Kurt, Kırıkhanspor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Balban, Erzurum Büyükşehir Belediyespordan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu  Muhammet Fettahoğlu ve Tarsus İdman Yurdundan 27 yaşındaki stoper Cevher Toktaş, kendilerini ikişer yıllığına Ofspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde futbolcuların yanı sıra Kulüp Genel Sekreteri Şükrü Atasoy ve kurumsal iletişim sorumlusu Arif Çapoğlu da hazır bulundu. Futbolculardan Toktaş, Ofspor adına ter dökecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek taraftarlara yeni sezonda bambaşka bir Ofspor izlettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor