Trabzon ekibi lisansı aldı

 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, TFF Kulüp Lisans Kurulunun yaptığı değerlendirmeler sonucu, 2014-2015 sezonu için Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı.Kulüp başkanı Olcay Saral, yaptığı açıklamada, Ulusal Kulüp Lisansı aldıkları için mutlu olduk

Trabzon ekibi lisansı aldı

 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, TFF Kulüp Lisans Kurulunun yaptığı değerlendirmeler sonucu, 2014-2015 sezonu için Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı.

Kulüp başkanı Olcay Saral, yaptığı açıklamada, Ulusal Kulüp Lisansı aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "5 ana maddeden oluşan ve 32 kulübün almaya hak kazandığı lisans, bizim için ayrı önem arz ediyordu. Nihayetinde aldık ve rahatladık. Şimdi önümüze bakacağız" dedi.

Artık yapılacak olağan kongreye konsantre olacaklarını ifade eden Saral, kongrenin hemen ardından yeni sezon çalışmaları ve planlamalarına yön vereceklerini söyledi.

Saral, yeni sezon öncesi transfer havuzu oluşturduklarını, görüşme halinde oldukları futbolcularla kongre sonrası anlaşmayı planladıklarını kaydederek, "Yeni sezondaki hedefimiz ligi rahat bir yerde bitirmek olacak. Öncelikli hedefimiz ise Ofspor'un borçlarını bitirmektir. Bu sezon borçlarımızı bitirebildiğimiz takdirde daha sonraki sezon için ciddi bir hedef koyabiliriz. Bu nedenle şimdilik transfere önemli bir bütçe ayıramayız. Bütçemize uygun, yetenekli futbolcular üzerinde duruyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler