Trabzon ekibi imzayı attırdı

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Trabzon temsilcisi İmperial Hastanesi İdmanocağı, transfer harekatını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar 2. Lig'de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen Kübra Kegan'ı kadrosuna kattı.   İmperial Hastanesi İdmanoc

Trabzon ekibi imzayı attırdı
Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Trabzon temsilcisi İmperial Hastanesi İdmanocağı, transfer harekatını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar 2. Lig'de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen Kübra Kegan'ı kadrosuna kattı.
 
İmperial Hastanesi İdmanocağı Voleybol Şube Sorumlusu İbrahim Yanmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve Kübra Kegan ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. 
 
Özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda çok titiz davrandıklarını belirten Yanmış, şu ana kadar biri yabancı 7 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını ifade etti.  
 
Yanmış, bu yıl kadroyu genç ve mücadeleci bir ekip olarak yenileyeceklerini vurgulayarak, "Altyapı hedeflerimiz doğrultusunda yardımcı antrenörlüğe de Emre Karagöz'ü getirdik. Yeni antrenörümüz, bayan voleybolunun altyapısı konusunda çok deneyimli birisi. Karagöz'ü altyapı oyuncu seçimi için İzmir'e gönderdik. İmperial Hastanesi İdmanocağı artık altyapıda da önemli projelere imza atacak." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor