"Trabzon derbileri sever"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor olarak derbi maçlarını daha çok sevdiklerini belirterek derbi maçlara daha iyi motive olduklarını ve daha iyi sonuçlar aldıklarını söyledi.  Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yener, “Üst

"Trabzon derbileri sever"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor olarak derbi maçlarını daha çok sevdiklerini belirterek derbi maçlara daha iyi motive olduklarını ve daha iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. 

 

Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yener, “Üst üste derbi maçları oynuyoruz ama biz Trabzonspor olarak derbi maçlarını daha çok seviyoruz. Derbi maçlarına daha iyi motive oluyoruz ve daha iyi sonuçlar alıyoruz. İstanbul'da oynadığımız Beşiktaş maçı, daha sonra Galatasaray maçı gerçekten bizim oynadığımız ikinci yarıdaki en iyi maçlar. Ben inanıyorum bu hafta Avni Aker'de Fenerbahçe ile oynayacağımız maç da bu şekilde geçecek, 3 puanla ayrılan takım Trabzonspor olacaktır. Bu 3 puanın Trabzonspor'a Play-Off'ta neler getireceğini, neler kazandıracağının da bilincindeyiz” dedi. 

 

Maçın hakemi Fırat Aydınus’a da başarılar dileyen Hasan Yener “Özellikle bu maçlar takımlar gibi hakemler için de son derece önemli. Bizim istediğimiz Trabzonspor olarak, biz hakemlerin Trabzonspor lehine herhangi bir düdük çalmasını istemiyoruz. Ama bu aleyhimize de düdük çalınmaması anlamına gelir. Bu maçı yönetecek hakem arkadaşımızın sahaya herhangi bir ön yargıyla çıkmayacağını ve futbolun gereklerini en iyi şekilde uygulayacağını hakemlik adına dürüst bir maç yöneteceğine inanıyorum. Bu yıl yaşadığımız hakem hatalarının bu maçta tekrarlanmayacağını umuyorum. Bu maçı yönetecek hakem arkadaşımızı da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor