Trabzon Dans Sporlarına ev sahipliği yapacak

Trabzon Dans Sporları Kulübü bugün saat 13:30'da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yaptı.Trabzons Dans Sporları Kulübü Başkanı Meltem Atagün, yaptığı açıklamada;"Dans Sporu Kulüpler arası 4. Etap Türkiye Şampiyonası Trabzon'da yapılacak. 4

Trabzon Dans Sporlarına ev sahipliği yapacak

Trabzon Dans Sporları Kulübü bugün saat 13:30'da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yaptı.

Trabzons Dans Sporları Kulübü Başkanı Meltem Atagün, yaptığı açıklamada;

"Dans Sporu Kulüpler arası 4. Etap Türkiye Şampiyonası Trabzon'da yapılacak. 4.Etap Dans Sporu branşındaki müsabakalara, 7 ile 35 yaş grubu arasında, bay-bayan çiftlerimizin yer aldığı, Türkiye'nin değişik illerinden gelen 20 dans sporu kulübü katılacaktır.

Müsabakalara aralarında mili sporcularımızın da bulunduğu, yaklaşık 200 civarında dans sporcusu katılacağı ve  Trabzon'un ev sahipliği yaptığı şampiyonaya ise Trabzon Dans spor okulumuzdan 12 sporcumuz katılacak.

Dans Federasyonu Başkanımız ve Federasyon Temsilcilerimizinde hazır bulunacağı minikler, yıldızlar-gençler ve yetişkin kategorilerinde yapılacak olan bu şampiyona yarın (Cumartesi)  Hayri Gür Spor Salonunda yapılacaktır.

Tüm halkımızın davetli olduğu Saat 12:00'da başlayacak olan müsabakalar, saat 18:00 gibi madalya töreni ile sona erecektir." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler