Trabzon da istemişti ama...

Sezon başında ve devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen Mert Nobre'nin yeni takımı belli oldu. Golcü oyuncu yeni sezonda Kayserispor forması giyecek.Trabzonspor ile uzun süre adı anılan golcü oyuncu yeni sezon için Kayserispsor ile

Trabzon da istemişti ama...

Sezon başında ve devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen Mert Nobre'nin yeni takımı belli oldu. Golcü oyuncu yeni sezonda Kayserispor forması giyecek.

Trabzonspor ile uzun süre adı anılan golcü oyuncu yeni sezon için Kayserispsor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'e veda etmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Nobre, Kayserispor'dan gelen teklifi kabul etti.

Nobre'nin tercihinde vatandaşı Bobo ile birlikte oynayacak olması etkili oldu. Türkiye macerasına 2003-2004 sezonunda Fenerbahçe'de başlayan Nobre, 3 yıl sarı-lacivertli formayı giymişti. Golcü futbolcu daha sonra 5 sezon Beşiktaş'ta oynamıştı. Nobre'nin Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 241 maçta 92 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler