"Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı da paralel"

Şikeyi ve takım otobüsüne yapılan saldırıya paralel dediler"

"Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı da paralel"
Türkiye'de darbe girişiminin FETÖ tarafından gerçekleştirildiğinin dile getirilmesiyle Fenerbahçe camiası harekete geçti.

Sarı lacivertliler gündemde olan FETÖ operasyonlarına olan yoğunluğu fırsat bilerek şike sürecinde kendilerinin bu çete tarafından saldırıya uğradıklarını öne sürerek şike yapmadıkları iması yaratma çabasına girdiler. Avrupa Spor Mahkemesi ve UEFA tarafından suçlu bulunan, Türkiye'de de mahkemelerce şikeci olduğu ispatlanan ancak sonrasında türlü baskı ve oyunlarla Türk yargısında kendisini aklayan Fenerbahçe Kulübü hakkında Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu.

Şike davasının kendilerine kumpas olduğunu öne süren Uslu Hürriyet'e yaptığı açıklamada ayrıca Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının da bu çete tarafından yapılmış olabileceğini iddia etti.

İşte o açıklamalar;

"FB TV'de her gün yayınlar yapıyoruz. Aziz Yıldırım'ın söylediği sözlerin bugün ne kadar doğru çıktığını herkes görüyor. O konuşmaları yayınlıyoruz. Ayrıca gazetecilerin bizim hakkımızı yediklerini anlattıkları köşe yazılarını yayınlıyoruz. Biz Avrupa'nın ilk 8 takımı arasına girmiştik. Rakiplerimiz ile arayı açmıştık. Çok güçlü durumdaydık. Bizi ne hale getirdiler. Bizi zayıflatıp rakiplerimizi güçlendirdiler...Monaco maçında tüm taraftarlarımız maça gelmeli ve biz yeniden birlik beraberlik içinde bir başlangıç yapmalıyız."

"Trabzon'da futbolcularımız öldürülüyordu neredeyse... Araştırılırsa o saldırının altında da FETÖ örgütü çıkma ihtimali çok yüksek. Takım otobüsümüze ateş edildi... Bu konunun da devlet üzerine gitmeli. Altından neler çıkacağını tüm kamuoyu görsün..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor