Trabzon coştu, başkan mest oldu!

Trabzon kazanıyor, Başkan mest oluyor. Görev süresinin en yoğun dönemlerinden birini yaşayan Bordo-Mavililer'in patronu, gelecekten de çok umutlu.“İlk 4 endişemiz hiç olmadı” diyen Sadri Şener, “Farkımızı göstermeye başladık. İlerleyen haftalarda sıralama

Trabzon coştu, başkan mest oldu!

Trabzon kazanıyor, Başkan mest oluyor. Görev süresinin en yoğun dönemlerinden birini yaşayan Bordo-Mavililer'in patronu, gelecekten de çok umutlu.

“İlk 4 endişemiz hiç olmadı” diyen Sadri Şener, “Farkımızı göstermeye başladık. İlerleyen haftalarda sıralamada daha iyi yerlere de gelebiliriz” iddiasında.

Trabzonspor ligin ilk yarısının sonunda Orduspor maçıyla başlattığı galibiyet serisini Manisa, Belediye ve Samsunspor maçlarıyla 4’e çıkarırken, bu tabloya en çok sevinen isimlerin başında Başkan Sadri Şener geliyor. Karşılaşmalara giriş yasağı da ortadan kalktıktan sonra statlardaki yerini alan ve pozitif sonuçlara çıplak gözle tanık olan Bordo-Mavililer’in patronu, gelecekten de umutlu. Hem saha içindeki hareketlilik hem de yoğun maç trafiği sebebiyle görev süresinin en tempolu periyodunu yaşayan Şener, bundan takımın da etkilendiğini, ancak takvimin normale dönmesiyle nefes alındığını belirtti.

‘Ben bile yorulmuştum’
“Bir ara ben bile sadece seyahatten yorulmuştum” diyen Trabzonspor’un patronu, “Zaman zaman sıkıntılı sonuçlar aldık ama bana göre bazılarının mazereti vardı. Çünkü Trabzon’un konumundan da ötürü herkesten fazla yolculuk yapıyoruz, yoruluyoruz. Takvim biraz normal seyrine girdiğinde Trabzonspor’un neler yapabileceği daha net anlaşılıyor. Tabi ki sadece lig maçları oynayalım demiyoruz. Ancak öyle periyotlar yaşadık ki neredeyse 2 günde bir maç oynadık. Sonuçta her maçta da aynı görüntü olmayabiliyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler