Trabzon çıkışını sürdürmek istiyor

Beşiktaş'ı sahasında 1-0, Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 yenerek ligde son 2 haftayı galibiyetle kapatan bordo-mavililer, Gençlerbirliği karşısında da puan kaybetmeden yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Tam kadro olarak hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibind

Trabzon çıkışını sürdürmek istiyor

Beşiktaş'ı sahasında 1-0, Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 yenerek ligde son 2 haftayı galibiyetle kapatan bordo-mavililer, Gençlerbirliği karşısında da puan kaybetmeden yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

Tam kadro olarak hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde, sakatlıkları geçen Glowacki ve Engin ile kart cezası biten Teofilo da kadrodaki yerlerini alabilecekler. Geçen sezondan beri sahalardan uzak kalan Tayfun Cora'nın da iyileştiği bildirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, takımın tam kadro olması nedeniyle tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Stoperde Giray, Mustafa, Glowacki ve Egemen gibi 4 oyuncu içerisinden seçim yapacak Güneş, forvette de kırmızı kart cezası sona eren Teofilo ve Umut ikilisi arasında bir değerlendirme yapacak.

Kasımpaşa maçında ilk golü atan Alanzinho ve oyuna sonradan giren Jaja'nın performanslarının da yükselmesi forma rekabetini artırıyor. Güneş'in beklentiler doğrultusunda Kasımpaşa maçında kazanan kadroyu bozmaması halinde Jaja, Yattara, Glowacki, Engin gibi oyuncular ilk 11'de forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un yarınki Gençlerbirliği maçına Onur, Serkan, Mustafa Yumlu, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Alanzinho, Burak ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor