Trabzon camiasının mutlu günü

Trabzonspor Kulübü 2. Başkanı Necmettin Aytekin'in oğlu Gürkan Aytekin, Bursa'nın tanınmış ailelerinden işadamı Orhan Akyıldız'ın kızı Sinem Akyıldız ile Bursa'da bir otelde düzenlenen törenle nişanlandı. İşadamı Orhan Akyıldız ve eşi Sevginar Akyıldız'ın

Trabzon camiasının mutlu günü

Trabzonspor Kulübü 2. Başkanı Necmettin Aytekin'in oğlu Gürkan Aytekin, Bursa'nın tanınmış ailelerinden işadamı Orhan Akyıldız'ın kızı Sinem Akyıldız ile Bursa'da bir otelde düzenlenen törenle nişanlandı.
 
İşadamı Orhan Akyıldız ve eşi Sevginar Akyıldız'ın kızı Sinem Akyıldız ile Trabzonspor 2. Başkanı Necmettin Aytekin ve eşi Gülşen Aytekin'in oğlu Gürkan Aytekin'in evliliğe ilk adımı attıkları törene çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Mutluluğa ilk adımı atmanın sevincini yaşayan Sinem Akyıldız ile Gürkan Aytekin'in nişan yüzüklerini, damadın dayısı Tufan Aydoğan taktı. Tören sonrası genç nişanlıları kutlayan davetliler, dünür olan Akyıldız ve Aytekin ailelerini de kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor