Trabzon bu yüzden iddianamede

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından hazırlanan ve 400 sayfadan oluşan iddianame İstanbul Başsavcıvekili Fikret Seçen tarafından sözlü olarak açıklandı.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar teşvik girişiminde

Trabzon bu yüzden iddianamede

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından hazırlanan ve 400 sayfadan oluşan iddianame İstanbul Başsavcıvekili Fikret Seçen tarafından sözlü olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar teşvik girişiminde bulunulduğu yönünde iddianamede yer alıyor.

BEKLENEN GELİŞME
Trabzonspor yönetimi iddianamedeki Trabzonspor ile ilgili suçlamaları beklenen ve bilinen gelişme olarak değerlendirdiği iddia edildi.
3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması nedeniyle Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve bazı yöneticiler göz altına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünde sorgulanmıştı.

Bugün Savcılık tarafından açıklanan iddianamede bordo mavili ekibin başkan ve asbaşkanının daha önce Emniyet Müdürlüğünde kendilerine yöneltilen iddialar bu kez savcılık iddianamesinde yer alarak mahkemeye taşındı.

Başkan Sadri Şener’in Melih Gökçek ile yaptığı görüşme, asbaşkan Nevzat Şakar’ın ise menejerlerle yaptığı görüşmeler nedeniyle iddianamede yer aldıkları iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler