Trabzon BOMBA'ları patlatacak!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hesapları yapan Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, Bayern Münih ile yollarını ayırmak üzere olan Hamit Altıntop'a kanca

Trabzon BOMBA'ları patlatacak!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hesapları yapan Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

 

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, Bayern Münih ile yollarını ayırmak üzere olan Hamit Altıntop'a kancayı taktı. Yönetim bu transfer için çok ciddi bir bütçe ayırmayı planlıyor.

 

Spor Toto Süper Ligi'nde sezonu şampiyonluk kupasıyla kaldırıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gitmeyi planlayan Trabzonspor, transfere de önemli bir bütçe ayırmayı planlıyor.

 

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmanın en büyük hayalleri arasında yer aldığını söyleyen Başkan Sadri Şener'in kadroyu birkaç yıldız futbolcuyla güçlendirmesi bekleniyor.

 

Bu yıldızların başında ise A Milli takımın da vazgeçilmezleri arasında yer alan Bayern Münih'in tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop yer alıyor.

 

HAMİT'İN YANINDA KLOSE'YE DE TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Münih'ten ayrılabileceğini ve Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını söyleyen Hamit'i ikna etmek için futbolcuya ciddi bir teklifle gidecek olan bordo - mavili yönetim bu transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in de ağırlığını kullanacak.

 

Yönetimin Hamit'in yalnızlık çekmemesi için takım arkadaşı Klose'yi de transfer edebileceği öğrenildi. Trabzonspor'un sezon başında da transfer etmek için yoğun girişimler yaptığı Klose'nin de farklı bir heyecan yaşamak için bordo - mavili takımın teklifini kabul edebileceği belirtildi.

 

GÜNEŞ'İN SEMİH AŞKI SAYFA 2'DE

 

 

 

 

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün transferinin gerçekleşmesini ısrarla istiyor. Daha öncede sıklıkla Trabzonspor'un gündemine gelen Semih'in, sürekli oynamadığı için sıkıntılı olduğu öğrenilirken, yönetim sezon sonunda bu futbolcuya teklif yapacak.

 

Semih'in gelmeyi kabul etmemesi durumunda bu transfer bir daha gündeme gelmemek üzere raflara kaldırılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler