Trabzon boks seçmelerinde büyük yanlışlık

Haber61 – Haber Servisi – Muğla’da düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde Trabzon’da düzenlenen seçmelerde 66 Kg, yarışacak sporcu bulunmamasına rağmen seçmeler sonrasında bu kategoriye usulsüz sporcu yazıldığı ortaya çıktı. İddiaların

Trabzon boks seçmelerinde büyük yanlışlık

Haber61 – Haber Servisi – Muğla’da düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde Trabzon’da düzenlenen seçmelerde 66 Kg, yarışacak sporcu bulunmamasına rağmen seçmeler sonrasında bu kategoriye usulsüz sporcu yazıldığı ortaya çıktı. İddiaların sahipleri Trabzon Bayburt Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Büyükdağ ile Çevik Boks Spor Kulübü teknik adamı Gökhan Çevik.

Spor İl Müdürlüğüne resmi dilekçe ile baş vurarak durum hakkında şikayetçi olan antrenörler sehven yapılan yanlışlığın düzeltilmesini istedi. Haber61’e açıklamada bulunan Başkan Büyükbağ, “ 28 – 29 Ocak tarihleri arasında Akçaabat’ta Trabzon’u Türkiye şampiyonasında temsil edecek sporcu elemeleri yapıldı.  Bu elemelerde 66 KG’da hiç sporcu olmamasına rağmen müsabakalar sona erdikten sonra, hiç elemelere katılmayan sporcuların isimleri yer altı. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekmektedir.”dedi.

Deneylim antrenör Çevik, “ Artı 80’de sporcum bulunuyordu. Bu nedenle en iyi takip ettiği kategori. Final oynayan iki sporcu dışında sporcuyu listeye eklediler. İlk turda elenen bir isimin listeye koyulması inanın manidardır. Buradan il temsilcimize sesleniyorum burada bir hata oluştu ve bunun bir an önce çözülmesi gerek.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor