Trabzon- BJK ilk maçı olacak

UEFA'nın Cüneyt Çakır ile birlikte Avrupa Kupaları'nda en çok maç verdiği FIFA kokartlı Türk hakemi olan Fırat Aydınus, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak bir karşılaşmayı yönetecek.Spor Toto Süper Ligi'nin 12.hafta

Trabzon- BJK ilk maçı olacak

UEFA'nın Cüneyt Çakır ile birlikte Avrupa Kupaları'nda en çok maç verdiği FIFA kokartlı Türk hakemi olan Fırat Aydınus, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak bir karşılaşmayı yönetecek.

Spor Toto Süper Ligi'nin 12.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor,Beşiktaş karşılaşmasını yönetecek olan İstanbul Bölgesi hakemi Fırat Aydınus, hakemlik kariyerinde ilk kez iki takım arasında oynanacak olan bir karşılaşmayı yönetecek.

 Ev sahibi Trabzonspor'un bugüne kadar 16 maçını yöneten Aydınus, Bordo-mavililerin en çok beğendiği hakemlerin başında geliyor. Son dönemlerdeki performansı ile UEFA'ın da dikkatini çeken genç hakemle, Karadeniz ekibi, 9 galibiyet elde ederken, 5 maçta beraberlik ve 2 maçta mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, 24 gol atarken kalesinde ise 10 gol gördü.
 Fırat Aydınus, konuk ekip Beşiktaş'ın ise ligde 15 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlı ekip 8 galibiyet elde ederken, 5 maçta beraberlik 2 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul ekibi Aydınus'un yönettiği maçlarda 21 gol atarken kalesinde ise 15 gol gördü.
 Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak olan Aydınus, iki takımın maçlarını yönettiği istatistiklere bakıldığı zaman aynı orantıya sahip oldukları görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler