Trabzon- Bilbao maçına yoğun ilgi

Trabzonsporlu taraftarlar, Trabzonspor’un yarın Türk Telekom Arene Stadı'nda oynayacağı Athletic Bilbao maçı biletlerine yoğun ilgi gösteriyorlar. Buna göre bilet satışlarında 33 bini aşan taraftarlar Trabzonspor’u her maçta olduğu gibi Athletic Bilbao il

Trabzon- Bilbao maçına yoğun ilgi

Trabzonsporlu taraftarlar, Trabzonspor’un yarın Türk Telekom Arene Stadı'nda oynayacağı Athletic Bilbao maçı biletlerine yoğun ilgi gösteriyorlar.

Buna göre bilet satışlarında 33 bini aşan taraftarlar Trabzonspor’u her maçta olduğu gibi Athletic Bilbao ile oynanacak önemli müsabakada da yalnız bırakmayacaklarını ispatladılar.

Bilet fiyatları şöyle;

 

Fiyat Kategorisi

Fiyat

Doğu-Batı Localar

             350,00 TL

Kale Arkası Localar (3039-3093)

             250,00 TL

Kategori 1

             350,00 TL

Kategori 2

             250,00 TL

Kategori 3

             200,00 TL

Kategori 4

             100,00 TL

Kategori 5

               40,00 TL

Kategori 6

               30,00 TL

Kategori 7 (Rakip)

               30,00 TL

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerini alabilirler. Ayrıca taraftarlar Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve www.biletix.com.tr adresinden taraftar kartlara da ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor