Trabzon Beşiktaş'ta moral arıyor

Avrupa defterini kapattıktan sonra, Spor Toto Süper Lig'de de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta ezeli rakibi Beşiktaş karşısında moral arıyor.  Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynadıkları maçları kaybeden Beşikt

Trabzon Beşiktaş'ta moral arıyor

Avrupa defterini kapattıktan sonra, Spor Toto Süper Lig'de de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta ezeli rakibi Beşiktaş karşısında moral arıyor.

 

 

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynadıkları maçları kaybeden Beşiktaş ile Trabzonspor'un İnönü Stadı'ndaki mücadele iki takım açısından da büyük bir önem taşıyor. 49 puan ile Beşiktaş 3. sırada yer alırken, 46 puanlı Trabzonspor ise 4. sırada yer alıyor. Bordo-mavililerin maçı kazanması halinde puanını 49'a çıkartacak ve averajla Beşiktaş'ın koltuğuna oturacak. Siyah-beyazlı takım ise evinde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kendisini takip eden Trabzonspor ile arasında 3 puan fark bulanan Beşiktaş'ın maçtan 3 puanla ayrılarak aradaki puan farkını 6 çıkartmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takım, 3-2'lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından taraftarıyla barışmak isterken, Avrupa defterini kapatmasının ardından ligde de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor ise Beşiktaş ile oynayacağı maça dönüm noktası olarak bakıyor. Ligde yeni bir sayfa açmanın planlarını yapan Bordo-mavililer, taraftarı ile de barışmak ve Trabzon'a moralli dönmek istiyor. 

 

TRABZONSPOR HESAP KAPATACAK

 

Trabzonspor, ilk yarıda sahasında yenildiği Beşiktaş'tan rövanşı alma peşinde. Spor Toto Süper Lig'de yeniden bir çıkış süreci yakalamak isteyen Bordo-mavililer ligin bitimine 6 hafta kala yeniden atağa geçerek rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatmayı hedefliyor. Bu anlamda Beşiktaş ile kritik bir müsabaka oynayacak olan Bordo-mavili takım ligin ilk yarısında 1-0 kaybettiği maçın rövanşını alarak hesap kapatmak istiyor. 

 

GEÇEN SEZON 3 BÜYÜKLERLE OYNANAN 6 MAÇTA 5 GALİBİYET

 

Trabzonspor geçtiğimiz sezon 3 büyüklerle oynadığı 6 maçın 5'ni kazanma başarısı gösterdi. Bu sezon ise İstanbul'un 3 büyük takımına karşı henüz galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı sahasında 1-0, deplasmanda 2-1, Galatasaray'ı 2-0, deplasmanda 1-0, Fenerbahçe'yi ise evinde 3-2 yenmesine rağmen İstanbul'da 2-0 mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler