Trabzon Beşiktaş'ı dost gördü

 Trabzonspor yönetimi, Beşiktaş'a mükemmel bir ev sahipliği örneği gösterdi. Normal sezonun son derbisinde Fenerbahçe'yi karşılamayan,

Trabzon Beşiktaş'ı dost gördü

Trabzonspor yönetimi, Beşiktaş'a mükemmel bir ev sahipliği örneği gösterdi. Normal sezonun son derbisinde Fenerbahçe'yi karşılamayan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e verilen yemeği de, Demirören'in isteğine rağmen Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir ve yönetimden hiç kimseyi davet etmeyen Trabzonspor, Beşiktaş'ı hem havalimanında karşıladı hem de tesislerde yemek verdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah - beyazlı takımın yanında olmak dün Trabzon'a gelirken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de bugün öğle saatlerinde özel uçakla kente geldi. Trabzonspor ve Beşiktaş başkanları, bugün saat 14.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki dostluk yemeğinde bir araya geldi. İki başkan yemekte birbirlerine başarı diledi. Dostluk yemeğinde iki kulübün yöneticileri de yer aldı. Trabzonspor yönetiminden bir temsilci dün de Beşiktaş'ı havalimanında karşılamış ve çiçek vermişti.

ERKEKLER ATLET, KADINLAR MENDİL

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında aldığı iki maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle Beşiktaş maçını sadece kadınlar ve 12 yaş altındaki çocuklar izledi. Davetiye niteliğinde ücretsiz olarak dağıtılan biletler yaklaşık 3 gün içinde tükenirken, toplam 20 bin davetiyenin dağıtıldığı açıklandı. Misafir takım seyircilerine ayrılan tribün de bordo - mavili kadınlara açıldı. Fenerbahçe maçında 34. dakikada temiz futbol adına beyaz atletlerini sahaya atan Trabzonsporlu taraftarların protestosu büyük ses getirmiş ancak sonrasında çıkan olayların ardından bordo -mavili takıma iki maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Cezanın ilk maçında stadı dolduran Trabzonsporlu kadın ve çocukların elindeki mendiller dikkat çekti. Yaklaşık 15 bin beyaz mendilin dağıtıldığı stadyumda kadınlar maç öncesi mendillerini sallayarak tepkilerini gösterdi.

ZOKORA'LI AÇILIŞ SAYFASI

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Süper Final'in ilk haftasında oynadıkları maça Emre ile arasında geçen tartışma ile damga vuran Zokoro'ya Trabzonspor'dan jest geldi. Emre'ye PFDK tarafından verilen 2 maçlık cezaya "Yazık" diye tepki gösteren Zokora'nın bu sözü, Fransızca ve Türkçe olarak bugün öğle saatlerinde Trabzonspor resmi internet sitesinin açılış sayfası olarak yayına verildi. Sayfada ayrıca Zokora'nın bir fotoğrafı da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler