Trabzon Belediyespor şampiyon

 Trabzon Belediyespor Bayan Kata Takımı yine şampiyonluk ipini göğüsledi. Erzurum’da 1-3 Haziran günlerinde düzenlenen Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkkeri Şampiyonasına Milli takım adına katılan Trabzon Belediyespor Bayan Kata Takımı şampiyon oldu. Daha önc

Trabzon Belediyespor şampiyon

 

Trabzon Belediyespor Bayan Kata Takımı yine şampiyonluk ipini göğüsledi. Erzurum’da 1-3 Haziran günlerinde düzenlenen Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkkeri Şampiyonasına Milli takım adına katılan Trabzon Belediyespor Bayan Kata Takımı şampiyon oldu. Daha önce Türkiye Üniversitelerarası ve Türkiye Kulüplerarası şampiyonu da olan takımın şimdiki hedefi ise Avrupa Şampiyonluğu.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU İSTİYORUZ

Başarılı Kata takımının antrenörü Hasan Kılıç, sporcularından gurur duyduğunu ifade ederek, arka arkaya üç önemli şampiyonluk kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu şampiyonlukların hem Türkiye hem de Trabzon adına önemli olduğunu belirten Kılıç,  gözünü 9-10 Haziran günlerinde Moskova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına dikti.

Kılıç, “Türkiye’de sayısız başarılar elde ettiklerini ifade ederek”  Bu güne kadar katıldığımız şampiyonalardan alnımızın akıyla çıktık.

 Şimdi ki sınavımız ise Avrupa Şampiyonası. Hafta sonu oraya giderek şampiyonlukla dönmek istiyoruz. Trabzon Belediyespor’un adını tüm Avrupa’ya duyuracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

DÜNYA ÜNİVERSİTELER ARASI ŞAMPİYONASI

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin takımını da çalıştıran Trabzon Belediyespor’un antrenörü Hasan Kılıç Dünya Üniversiteler arası Şampiyona’ya da katılmaya hak kazandıklarını dile getirdi. Slovakya’da 10-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan şampiyona için oldukça ümitli olan Kılıç, “Dünyanın en genç takımına sahibiz. Başarıyı hak ediyoruz ve her şampiyonada birincilik elde ettik. Tek eksiğimiz Avrupa ve dünya şampiyonlukları. Gerekli imkan ve şartlar oluşturulduktan sonra Trabzon tüm dünya da adını duyuracaktır. Hem Karadeniz Teknik Üniversitesi hem de Trabzon Belediyesi Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde edecektir” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor