Trabzon Baskete 'Ayar' yapılacak

Trabzonspor basketbol kulübü yönetimi, Başkan Saner Ayar’ın isteği doğrultusunda 5 Temmuz Salı günü İstanbul’da toplanıyor.Basketbol kulübü yönetimi, Asbaşkan Zeyyat Kafkas’ın Pota Arkası programında yapmış olduğu “4 Temmuz Pazartesi günü Hayri Gür Spor S

Trabzon Baskete 'Ayar' yapılacak

Trabzonspor basketbol kulübü yönetimi, Başkan Saner Ayar’ın isteği doğrultusunda 5 Temmuz Salı günü İstanbul’da toplanıyor.

Basketbol kulübü yönetimi, Asbaşkan Zeyyat Kafkas’ın Pota Arkası programında yapmış olduğu “4 Temmuz Pazartesi günü Hayri Gür Spor Salonunda toplanacağız” şeklindeki açıklamasına rağmen, Başkan Saner Ayar’ın isteğiyle, kendi yol haritalarını belirlemek amacıyla Trabzon’dan önce İstanbul’da bir araya gelecek.

Bu toplantıda kulübün bütçesi ve takımın koçunun kim olacağı gibi soruların da cevaplarını almaya çalışacak olan yönetim, bu toplantı sonunda Beko Basketbol Ligi’ne resmi katılım müracaatını da yapması bekleniyor.

Bu arada, Trabzon'da yapılması planlanan geniş katılımlı toplantının tarihi de İstanbul'daki bu toplantıda netleşecek.

Trabzonbasket

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor