Trabzon basınından Otyakmaz'a gönderme

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, bugünkü baskılarında 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’nin 4-3’lük üstünlüğüyle sona eren maçtan önce eliyle 4 işareti yaptığı fotoğrafı kullanarak Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a göndermelerde bulundular.Trabzonspo

Trabzon basınından Otyakmaz'a gönderme

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, bugünkü baskılarında 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’nin 4-3’lük üstünlüğüyle sona eren maçtan önce eliyle 4 işareti yaptığı fotoğrafı kullanarak Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a göndermelerde bulundular.

Trabzonspor’un deplasmada 4-0’lık Sivasspor galibiyeti sonrası yerel gazeteler, bordo mavili takımı överken Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve kaleci Korcan’ı sert biçimde eleştirdi. Taka Gazetesi, "Trabzonsporlu futbolcular, şampiyonluğumuzu çalan Korcan’a gol oldu yağdı" ve "2010 ruhu Sivas’ta dirildi" başlığını attı. Taka Gazetesi, bu arada 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’nin 4-3’lük üstünlüğüyle sona eren maçtan önce, eliyle 4 işareti yapan Mecnun Odyakmaz'ın fotoğrafını da kullandı, "Çocuklar Mecnun’u kırmadı" başlığını attı.

Karadeniz Gazetesi'de Mecnun Odyakmaz’ın fotoğrafıyla, "Mecnun sen istersin de Trabzon atmaz mı?" ve "Al sana dört" başlıklarını kullandı. Gazete, haberinde ise, "Trabzonspor’un şampiyonluğunun ayak oyunlarıyla elinden alındığı 2010-2011 sezonunun son maçında Aziz Yıldırım’ın yanındaki Mecnun Odyakmaz’ın eliyle gösterdiği, ‘4’ rakamı çok konuşulmuştu. Trabzon bu hareketi unutmadı, unutturmadı, gereken cevabı vermek için, dile kolay 3 yıl bekledi. Sivas’ta Mustafa, Olcan, Henrique sahne aldı. Odyakmaz’ın dileği bir kez daha yerine getirildi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor