Trabzon basını TS için ne yazdı?

UEFA Şampiyonlar Ligi B)Grubu son maçında deplasmanda Fransa Temsilcisi Lille golsüz berabere kalmasına rağmen Inter'in CSKA Moskova'ya mağlup olması Trabzon yerel medyasında farklı yorumlanırken, Bordo-mavili takıma ise ortaya koydukları mücadeleden ötür

Trabzon basını TS için ne yazdı?

UEFA Şampiyonlar Ligi B)Grubu son maçında deplasmanda Fransa Temsilcisi Lille golsüz berabere kalmasına rağmen Inter'in CSKA Moskova'ya mağlup olması Trabzon yerel medyasında farklı yorumlanırken, Bordo-mavili takıma ise ortaya koydukları mücadeleden ötürü destek çıkıldı.

Trabzon'da yayımlanan 7 yerel gazete Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu mücadeleden ötürü moral ve destek veren yazılara yer verirken, Lille maçı sonrası bir süt tura çıkamamanın üzüntüsü de gazete başlıklarına yansıdı. 

Karadeniz Gazetesi, Trabzonspor'un, Lille oynadığı maçla ilgili yorumlarını manşetten verdi. "Canınız Sağolusun", "Elveda Devler Ligi, Teselli UEFA Avrupa Ligi" başlıklarını atarken spor sayfasında ise "Yaktın Bizi Inter" başlığını okuyucuları ile paylaştı. 

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi ise manşetten verdiği haberde, "Anlımızın Teriyle Euro Ligi'ne" başlığını okuyucularına aktarırken, spor sayfasında ise "Futbolun Baronları Gözünüz Aydın" başlığını kullandı. 

Taka Gazetesi ise manşetten "Alınteri, Şerefli Mücadele ve 7 Puan" başlığını kullanırken spor sayfasında ise "Üzülmeyin İçimizdeki CSKA'lıları Sevindirmeyin" başlığını kullandı. 

İlkhaber Gazetesi ise manşetten okuyucuları ile " UEFA 'da Yolu Devam" başlığını kullanırken, spor sayfasında ise " Dev Alkışlarla Avrupa'ya" başlığını attı. 

Kuzey Ekspers Gazetesi ise manşetten "Canın Sağolsun Trabzonum" başlığını attı. Türksesi Gazetesi ise "Direkten Döndük", Hizmet Gazetesi ise "Rota UEFA Avrupa Ligi" başlığını okuyucuları ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler