Trabzon Amatöründe olay! 5 gözaltı...

 Yavuz Selim Stadyumu'nda bugün öğle saatlerinde oynanan Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu karşılaşmasında Erdoğduspor ile Akçaabat Gençlik karşı karşıya geldi. Akçaabat Gençlik'in 2 - 1 kazandığı maçın ardından Erdoğdusporlu futbolcular ile polisler arasınd

Trabzon Amatöründe olay! 5 gözaltı...

 Yavuz Selim Stadyumu'nda bugün öğle saatlerinde oynanan Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu karşılaşmasında Erdoğduspor ile Akçaabat Gençlik karşı karşıya geldi. Akçaabat Gençlik'in 2 - 1 kazandığı maçın ardından Erdoğdusporlu futbolcular ile polisler arasında arbede çıktı. Hakeme itiraz etmek isteyen Erdoğdusporlu oyuncuları uzaklaştırmaya çalışan polislere, futbolcular sert şekilde karşılık verdi. Bir futbolcunun polise uçan tekme attığı görülürken, diğer bir oyuncu polisi yumrukladı. Bu sırada bazı polisler yere düştü.

1-(2).20140113172508.jpg

Yaklaşık 2 dakika süren arbede sonunda teknik adam ve yöneticileri tarafından güçlükle soyunma odasına sokulan Erdoğdusporlu futbolculardan olaylara karıştığı belirlenen 5'i gözaltına alınarak Gülbaharhatun Polis Merkezi'ne götürüldü. Oyuncular ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Futbolcuların polislere tekme attığı ve amatör kamera tarafından görüntülenen olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor