Trabzon amatör'de neler oldu neler

 Araklı’da spor projesi onaylandı DESTEĞE HAZIRIZ Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nin 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Araklı'da Spor Bir Başka Güzel’ projesi onaylandı. Kaymakam Tezcan, bu tür projelerin ilçede spora

Trabzon amatör'de neler oldu neler

 

Araklı’da spor projesi onaylandı
 
DESTEĞE HAZIRIZ
 
Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nin 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırladığı ‘Araklı'da Spor Bir Başka Güzel’ projesi onaylandı. Kaymakam Tezcan, bu tür projelerin ilçede spora ve gençlere çok büyük katkıları olacağını belirterek, “Kaymakamlık ve şahsım adına projenin hayata geçmesi için her türlü katkı ve desteğe hazırım” dedi. Belediye Başkanı Çebi ise projenin çok değerli bir proje olduğunu ifade ederek, ''Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olarak birden fazla spor kulübünün olması bizleri mutlu etmektedir. Her zaman sizlerin yanındayız'' diye konuştu. 
 
SADECE FUTBOL DEĞİL
 
Proje koordinatörü Hasan Kızıltan, 132 sporcuyla yürütülecek projenin amacının, gençlere spor alışkanlığını sağlamak, bilinçli beslenme alışkanlığı kazandırmak, kötü alışkanlıklardan ve şiddetten uzak tutmak, maddi imkansızlıklar nedeniyle spor yapamayan çocuklara spor olanağı sağlamak olduğunu belirtti. Projenin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yürümesi için proje ortakları olarak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Bayram Halil Devlet Hastanesi'nin imkanları ölçüsünde katkılarını sunmaları gerektiğini kaydeden Kızıltan, “Proje futbol ağırlıklı olmasına rağmen masa tenisi ve badminton eğitimleri de verilecek” dedi.
 
Sarı-Lacivertliler Okul Sporları Federasyon başkan adayı Cemalettin Kömürcü’ye destek verdiğini açıkladı
 
Necmiatispor Kömürcü’yü destekliyor
 
3 Kasım’da yapılacak olan Okul Sporları Federasyon başkanlığı seçimi öncesiadaylığınıaçıklayan Cemalettin Kömürcü’yeNecmiatipor’dan destek.Sarı-Lacivertli kulüpte asbaşkan Hakan Usta seçimlerde Kömürcü’nün yanında olduklarını ifade ederek, “Bilgi, beceri, donanım yönünden her türlü özellikleri taşıyan Gençlik ve Spor Bakanlığı danışmanı olan Cemalettin Kömürcü’nün yanındayız. Kömürcü, köylerden olimpiyatlarakadar her kesimi kucaklayacak. Okul spor kulüplerine destek olacak. Üniversitenin spor bilimleri  ve bölümlerinde öğrenim gören lisan ve doktore öğrencilere  destek verecek.Okul sporları bilgi bankası kuracaklarını da bizlere söyledi. Projeleri geleceğe ışık tutuyor. Bizde bu yolda Cemalettin Kömürcü’yü yalnız bırakmayacağız” dedi.
 
DSİ Karadeniz'in yendi 
 
Bordo Grup'ta üst sıraları zorla¬mak isteyen DSİ Karadeniz ile Gençlcrbirliği Yavuz Selim sa¬hasında kozlarını paylaştı. Yeşil Beyazlı ekibin 1-0 üstünlü-ğüyle sonuçlanan karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başla¬dı. 90. dakikasına kadar gol sesi çıkmayan maçın son dakikasın¬da DSİ adını Taşkın sahneye çıktı. Genç yetenek son dakika¬da attığı mut his füze ile takımı¬na 3 puanı getiren isim oldu.
 
 
 
İdamanocağı ağır yaralı 
 
Lider İdmanocağı’nı evinde ağırlayan Çarsıbası Belediyespor mücadeleyi 2- İlik skorla kazandı. Sarı-Kırmızılı ekibin 3 haftalık galibiyet te¬lisine son veren Kırmızı-Be¬yazlılar kritik karşılaşmadan 3 puanla ayılarak zirveye bir adım daha yaklaştı.
 
Müsabakaya etkili başlayan Çarsıbası Belediyespor 18. dakikada Ogün golü ile öne ge¬çerken 60’ta Ogün hem ken¬disinin hem de takımının iki golüne imza attı. 86da Adem farkı bire indirse de Sarı-Kırmızılı ekibi maçtan mağlubiyet ile ayrıldı. 
 
Güngör güven tazeledi
 
Giresun Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Giresun şubesinin Genel kurulu dernek lokalinde gerçekleştirildi
 
KATILIM FAZLAYDI
 
Giresun ASKF genel kurulu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongreye İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Zeki Atlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Y.Metin Kısa, Futbol il temsilcisi ve ASKF Genel Sekreteri Sinan Işık ile birlikte misafirler ve kulüp yöneticileri katıldılar.
 
87 OY ALDI
 
Divan başkanlığını Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube müdürü Y.MetinKısa’nın yaptığı kongrede başkanlık için mevcut başkan Mehmet Güngör ve Yeniyolspor’un yöneticilerinden Ahmet Çakmak’ın listeleri çekişti. 119 imzanın atıldığı ve 118 oyun geçerli sayıldığı kongrede Mevcut başkan Mehmet Güngör 87 üyenin oyunu alarak yeniden 3 yıllığına başkan olarak seçildi.
Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nin hazırladığı ‘Araklı'da Spor Bir Başka Güzel’ projesi onaylandı
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor