Trabzon, Akhisar'da çıkış arıyor

 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Akhisar Bld'yi ağırlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Abay'ın bu maçta yardımcılıklarını ise Serkan Akal ve Erdem Bayık yapacak.Bugün Akhisar Bel

Trabzon, Akhisar'da çıkış arıyor

 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Akhisar Bld'yi ağırlayacak.

 Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Abay'ın bu maçta yardımcılıklarını ise Serkan Akal ve Erdem Bayık yapacak.

Bugün Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan bordo mavililer, rakibini mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

 HUZUR İÇİN 3 PUAN

Ligde Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspor'a 1-0, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olarak son 3 maçta galip gelemeyen bordo-mavililer, kötü günleri geride bırakmak istiyor.

 En son ligin 7. haftasındaki Kasımpaşa maçında sahasında 1-0 galip gelen Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra 3 puan alarak çıkışa geçmeye çalışacak.

 SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK

 Karadeniz ekibinde kart cezalısı Bamba, takımda yer alamayacak. Bu futbolcunun yerine stoperde geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Mustafa'nın forma giymesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler