Trabzon Akçaabatspor mağlup oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Trabzon Akçaabatspor'u Emin'in 35 ve 78 dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 yenen Bergama Belediyespor'da üç puan sevinci yaşanıyor.Yeni sezon öncesinde Teknik Direktörlüğe Selahaddin Din

Trabzon Akçaabatspor mağlup oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Trabzon Akçaabatspor'u Emin'in 35 ve 78 dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 yenen Bergama Belediyespor'da üç puan sevinci yaşanıyor.

Yeni sezon öncesinde Teknik Direktörlüğe Selahaddin Dinçel'i getirerek zirveyi hedefleyen bir kadro kuran Bergama Belediyespor, ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği rakibi Trabzon Akçaabatspor karşısında Tribünleri dolduran taraftarlarının müthiş desteği ve etkili oyunu ile 2-0 yenerek sahadan üç puan ile ayrıldı.

Karşılaşma sonunda Bergama Belediyesporlu oyuncular üç puan sevincini sahaya inen Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç'i havalara atarak kutladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler