Trabzon Akçaabat FK galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.Başaran, ikinci yarının ilk karşılaşmasınd

Trabzon Akçaabat FK galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Başaran, ikinci yarının ilk karşılaşmasında Bergama Belediyespor karşısında aldıkları yenilginin takımı olumsuz etkilediğini, bu etkiyi hafta içinde üzerlerinden attıklarını belirtti.

Adıyamanspor karşısında zorlu ama bir o kadar da kazanmak istedikleri bir maça çıkacaklarını ifade eden Başaran, "Hedefleri olan bir takımız. Aynı yerde takılıp kalmayacağız. Mağlubiyet stresini üzerimizden attık. Adıyamanspor maçına hazırız. Bu karşılaşmaya gayet iyi hazırlandık. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. Elbette galip gelemiyorsak kaybetmek de istemeyeceğiz ancak galibiyetle tanışıp yolumuza moralle devam etmek istiyoruz. Bunun için tüm şartlarımızı zorlayacağız. Zorlarken de tedbiri elden bırakmayacağız" dedi.

Bu karşılaşma öncesi Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nde, cezalı Sinan Altinel ile sakatlıkları bulunan Barış Gök, Zekeriya Denizer ve Hayrullah Çelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor