Trabzon 694 gün sonra zirvede

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, 694 günlük bir aranın ardından zirveye yerleşti.Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardında

Trabzon 694 gün sonra zirvede

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, 694 günlük bir aranın ardından zirveye yerleşti.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardından basamakları tek tek çıkarken, uzun bir aranın ardından liderlik koltuğuna oturdu. Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine getiren Bordo-mavili takım son olarak lig şampiyonluğunu elde ederek mutlu sona ulaşmak istiyor.

Bordo-mavili takım bu sezon oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 27 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü ve topladığı 26 puan ile zirvenin ilk sırasında yer aldı.

Ligde en son 2008-2009 sezonunun 14.haftasında 31 puan ile lider olan Trabzonspor söz konusu dönemden sonra bugüne kadar oynadığı maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturamamıştı. Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardından ligde 694 gün sonra zirvedeki yerini alan Bordo-mavili takım Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunu korumak istiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler