Trabzon 3 Bant Bilardo İl seçmeleri yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliği tarafından 2013 yılı faaliyet programında yer Trabzon 3 Bant Bilardo İl seçmeleri 10-13 Ocak tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi’nde yapıldı. 21 sporcunun katıldığı müsa

Trabzon 3 Bant Bilardo İl seçmeleri yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliği tarafından 2013 yılı faaliyet programında yer Trabzon 3 Bant Bilardo İl seçmeleri 10-13 Ocak tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi’nde yapıldı. 21 sporcunun katıldığı müsabakalar sonunda Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan sporcular belli oldu. 

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda birinci olan Ahmet Üstün, ikinci olan Eyüp Saraç, üçüncü olan A.Kemal Günaydın ve dördüncü olan Erdem Gurbetli Trabzon’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandılar.  
 
Trabzon İl Seçmelerinde dereceye giren bilardocular Antalya’da 14-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Bilardo il temsilcisi Ahmet Üstün, Trabzonlu bilardocular olarak Trabzon’u Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. Dereceye girenlere madalyalarını Tesis Müdürü Murat Sagsöz ve diğer protokol üyeleri verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler