Trabzon 20 bin $'ı yaktı kül etti

Antalya ve Gaziantep Belediye galibiyetleriyle nefes alan Beşiktaş, Trabzonspor derbisine “3 puandan daha fazlası” gözüyle bakıyordu. Ancak yönetimin 20 bin Dolar'lık prim vaadi bile, prestij anlamına gelen galibiyeti getiremedi.Sezona önemli transferlerl

Trabzon 20 bin $'ı yaktı kül etti

Antalya ve Gaziantep Belediye galibiyetleriyle nefes alan Beşiktaş, Trabzonspor derbisine “3 puandan daha fazlası” gözüyle bakıyordu. Ancak yönetimin 20 bin Dolar'lık prim vaadi bile, prestij anlamına gelen galibiyeti getiremedi.

Sezona önemli transferlerle başlayan ve takımı Bernd Schuster’e emanet eden Beşiktaş, şampiyonluğu hedefliyordu. Ancak daha Mart ayının başında şampiyonluğa havlu atan, Avrupa’ya veda eden Siyah-Beyazlılar için dün oynanan Trabzonspor sınavı büyük önem taşıyordu. Derbi galibiyetiyle taraftarlarını biraz olsun mutlu etmeyi hedefleyen Kara Kartallar, yine amacına ulaşamadı. Antalyaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye galibiyetleriyle rahat bir nefes alan Beşiktaş, dünkü Trabzonspor sınavında rakibin eksik kaldığı anlarda öne geçmesine rağmen galibiyeti yaşayamadı.

Son nokta Burak’tan...
Yönetimin 20 bin Dolar’lık primine rağmen Siyah-Beyazlı oyuncular, camiaya galibiyeti hediye edemedi. Bobo’nun takımı öne geçirmesi sonrasında önce Ceyhun Gülselam’la skoru eşitleyen Trabzonspor, sonrasında Sivok’un kırmızı kart görmesiyle oyuncu açısından da eşitliği sağladı. Son noktayı ise 87’de Burak koydu. Beşiktaş bu yenilgiyle Avrupa hedefinden bir adım daha uzaklaşırken, Trabzonspor ise maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor