Trabzon 1.si şampiyonluk istiyor

Cudibey İlköğretim Okulu müdür yardımcısı ve futbol takımı sorumlusu Hikmet Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortakla düzenlediği Danone Küçükler Futbol İl Birinciliği'nin Trabzon'da yapıldığın

Trabzon 1.si şampiyonluk istiyor

Cudibey İlköğretim Okulu müdür yardımcısı ve futbol takımı sorumlusu Hikmet Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortakla düzenlediği Danone Küçükler Futbol İl Birinciliği'nin Trabzon'da yapıldığını belirterek, ''8 maçta 46 gol atıp, 2 gol yiyerek Trabzon İl Şampiyonu olduk. Böylece 4-7 Nisan tarihleri arasında Kuşadası'nda yapılacak olan Türkiye finallerine gitme hakkı elde ettik'' dedi.

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu kaydeden Kara, ''Buradan şampiyon olarak Trabzon'a dönmek istiyoruz. Daha önce okul olarak Türkiye 2. ve 4'üncüsü olmuştuk'' diye konuştu.

Kendilerini maddi ve manevi olarak destekleyen başta Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak'a teşekkürlerini bir borç bildiklerini dile getiren Kara,Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzonspor alt yapı hocaları, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, işadamı Mahmut Ören, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, TTSO yönetim kurulu ve Trabzon Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Metin Kara'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor