Toulouse 'Umut'larını zorluyor

Fransa 1. Ligi 34. hafta mücadelesinde zirvenin sahibi Montpellier, deplasmanda temsilcimiz Umut Bulut'un takımı Toulouse'ye konuk oldu.Stade de Toulouse'da oynanan karşılaşmayı Montpellier 1-0 kazanarak Paris Saint Germain'in üzerinde liderliğini sürdürd

Toulouse 'Umut'larını zorluyor

Fransa 1. Ligi 34. hafta mücadelesinde zirvenin sahibi Montpellier, deplasmanda temsilcimiz Umut Bulut'un takımı Toulouse'ye konuk oldu.

Stade de Toulouse'da oynanan karşılaşmayı Montpellier 1-0 kazanarak Paris Saint Germain'in üzerinde liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada Montpellier'e galibiyeti getiren tek golü 3. dakikada Younes Belhanda kaydetti. Mücadeleye yedek kulübesinden başlayan Umut Bulut, maça dahil olmadı.

Bu sonucun ardından ligin bitimine 4 hafta kala Montpellier 72 puana yükselerek maç fazlasıyla Paris St. Germain'in 5 puan önüne geçti. Toulouse ise 53 puanda kalarak Avrupa Kupaları'na katılma iddiasını henüz garantileyemedi.

Şampiyonluk için Paris Saint Germain ile kıyasıya bir yarışın içine giren Montpellier, önümüzdeki hafta Evian Thonon'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor