Toulouse çok rahat kazandı

Umut Bulut'un kadroda yer almadığı maçta Toulouse, Sochaux engelini geçmeyi başarırken, Brest ise Marsilya'yı mağlup etti.Ligue 1'in 25. haftasında üst sıraların iddialı takımlarından Toulouse, Sochaux'u konuk etti.Mücadelenin ilk tehlikeli atağı ev sahib

Toulouse çok rahat kazandı

Umut Bulut'un kadroda yer almadığı maçta Toulouse, Sochaux engelini geçmeyi başarırken, Brest ise Marsilya'yı mağlup etti.

Ligue 1'in 25. haftasında üst sıraların iddialı takımlarından Toulouse, Sochaux'u konuk etti.

Mücadelenin ilk tehlikeli atağı ev sahibi ekipten gelirken, bu atakla birlikte hesap erken açılmış oldu. Köşe vuruşu sonrasında Capoue'nin kafa vuruşunu iyi takip eden Abdennour, topu filelere göndererek Toulouse'u 1-0 öne geçirdi. 19. dakikada Emmanuel Riviere ile ev sahibi ekip bir kez daha gole yaklaştı. 22. dakikada Boudebouz dar açıdan konuk ekip adına şansını denedi ancak kaleci başarılıydı. 32. dakikada Sirieix'in ara pasında Riviere uygun durumdan yararlanamadı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya Sochaux hızlı bir giriş yaptı. 48. dakikada Boudebouz'un ortasında Perquis kafayı vurdu ancak top kalecide kaldı. 50. dakikada bu kez Martin'in ortasında Peybernes'in kafa vuruşuyla konuk ekip bir tehlike daha yarattı. Ancak golü bulan taraf ev sahibi oldu. 55. dakikada Riviere ceza sahası dışından güzel bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. 70. dakikada Sissoko'nun vuruşundan sonuç çıkmadı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca, mücadele 2-0'lık Toulouse üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

Bu sonucun ardından Toulouse puanını 40'a yükseltirken, Sochaux ise 20 puanla son sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor