Totti hayranları bu habere üzülecek!

İtalya'nın köklü ekibi Roma'nın kaptanı Francesco Totti, başkent ekibindeki son sezonunun ardından futbolu bırakacağını açıkladı.Kulübün yeni sezon forma tanıtımını gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Totti, üzerine giydiği formanın bu sezonki so

Totti hayranları bu habere üzülecek!

İtalya'nın köklü ekibi Roma'nın kaptanı Francesco Totti, başkent ekibindeki son sezonunun ardından futbolu bırakacağını açıkladı.

Kulübün yeni sezon forma tanıtımını gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Totti, üzerine giydiği formanın bu sezonki son Roma forması olacağını söyledi.

Basın toplantısında duygu yüklü bir açıklama yapan efsane futbolcu, "Bugüne kadar bir çok Roma formam oldu, ancak bu sonuncusu olacak." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Romalı taraftarlar kendileri için 'Tanrı'dan farksız olarak nitelendirdikleri 36 yaşındaki oyuncuyu bu kararından döndürmek için çağrıda bulundu. Bu kısa açıklamanın ardından futbolu bırakacağını ima eden Totti'nin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yaklaşımı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor